Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2014 02:27 - Педерастът вика "Дръжте педераста"
Автор: yohiolover Категория: Други   
Прочетен: 452 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Мине, не мине някакъв период от време и чуваме или прочитаме за поредното двуличие от страна на БПЦ (българска педерастка църква) по въпроса за гейовете и гей парада.
Винаги е една и съща песен - че хомосексуализмът бил богохулство, бил отричане на божията любов и все подобни простотии, родени в болните мозъци на някой фанатик, членуващ в тази долнопробна организация. Винаги се намира някой поп да се появи в телевизионния ефир, който да разтяга локуми от екрана и да промива мозъците на умствено слабите индивиди.
БПЦ обаче упорито отказва да погледне първо в собствената си паница. Ако не всичките попове, то едни 99% от тях са обратни и е обществена тайна, че се ебат помежду си по манастирите и други свещени земи или са редовни клиенти на някой гей бар в околността, която представляват пред тяхното божество. Не е тайна и това, че малкото от тях, които не са обратни, пък редовно се възползват от услугите на никак не евтини компаньонки.
Тук-таме се намира по някой поп, който е достоен за възхищение, като един поп рокер, за който четох преди време и който както може да се очаква от двуличната БПЦ е бил нарочен за изгонване, защото слушал музиката, която е "дело на дявола" - рока.
И на БПЦ сякаш не ѝ стига редовно да се излага с дивашките си разсъждения пред обществото, ами и все се намира по някой отявлен фанатик, който да качва клипове в YouTube, където да ни обяснява, че мастурбацията била грях и че за всеки грях в дивашкия му болен мозък има по един демОн. Поне да беше научил правилното произношение на думата "демон", та резилът му да е с една идея по-малък.
Българската педерастка църква също така няма да е лошо преди да започне да "пее" любимата си песен кое е грях и кое - не, първо да погледне на собствените си попове, които ако не масово, то поголовно се отдават на охолен живот и разточителство - две неща, които ако не ме лъже паметта, според библията са греховни.
А да не забравяме и факта, че шефовете на БПЦ - онези във Ватикана не само са обратни, но са и по-лошо - педофили.
И в крайна сметка се получава това, че педерастът вика "Дръжте педераста" - досущ като руският президент, който забрани гей пропагандата, а в същото време в руския парламент 100% няма по-голяма царица от него. Излиза, че църковната проповед за "обичай ближния си" важи само ако ближният е хетеросексуален и ако не изкарва на показ греховете на самата Църква - същите, в които БПЦ обвинява нас, различните.
Ближете обичния, дами и господа!




Гласувай:
3




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yohiolover
Категория: Други
Прочетен: 2422
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930